ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ
ΥΛΙΚΑ
2 1/2 κιλα αλευρι
2 ποτηρια καλο λαδι
2 ποτηρια μουστο
1 1/2 ποτηρι αλισιβα(βρασμενη σταχτη με νερο)
2 ποτηρια ζαχαρη
30gr αμμωνια
κανελλογαρυφαλλο
λιγο αλτι
σταφιδα μαυρη
Τοποθετουμε το λαδι σε μια κατσαρολα και το αφηνουμε να καψει
Τοποθετουμε σε μια λεκανι το αλευρι και ριχνουμε το καυτο λαδι
Τριβουμε καλα το λαδι με το αλευρι να μη σβωλιασει
Τοποθετουμε σε ενα μπολ το ζεστο νερο ριχνουμε το μουστο,τη ζαχαρη,την αμμωνια και ανακατευουμε καλα προσθτουμε το μιγμα στο αλευρι και την κανελλα με το γαρυφαλλο.
Βουτυρωνουμε το ταψι και πλαθουμε διαφορα σχηματα τα κουλουρακια μας.τα ψηνουμε στους 180 βαθμους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου