4 φλιτζανες ΑΛΕΥΡΙ
1/2 φλιτζανα ελαιολαδο
1/2 φλιτζανα νερο (ΧΛΙΑΡΟ)
3/4 φλιτζανες μουστο
1 1/2 κουταλακι αμμωνια
1/2 κουταλακι γαρυφαλλο
2 φλιτζανες ζαχαρη
σταφιδες μαυρες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Τοποθετουμε το λαδι σε μια κατσαρολα και το αφηνουμε να καψει
Τοποθετουμε σε μια λεκανι το αλευρι και ριχνουμε το καυτο λαδι
Τριβουμε καλα το λαδι με το αλευρι να μη σβωλιασει
Τοποθετουμε σε ενα μπολ το ζεστο νερο ριχνουμε το μουστο,τη ζαχαρη,την αμμωνια και ανακατευουμε καλα προσθτουμε το μιγμα στο αλευρι και την κανελλα με το γαρυφαλλο.
Βουτυρωνουμε το ταψι και πλαθουμε διαφορα σχηματα τα κουλουρακια μας.τα ψηνουμε στους 180 βαθμους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου