***....Γευσου....Γευσεις....***



Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ της Γιαγιας ****~1AAA~(NTR)

ΥΛΙΚΑ

4  φλυτζανια αλευρι
1/2 φλυτζανα ελαιολαδο (καλο)
1/2 φλυτζανα νερο χλιαρο
3/4 φλυτζανα μουστο
1 1/2  κουταλια αμμωνιας
1  κουταλακι κανελλα
1/2 κουταλακι γαρυφαλλο
2 φλυτζανες ζαχαρη
προεραιτικα (λιγες σταφιδες μαυρες)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Τοποθετουμε σε μια λεκανι το αλευρι.
Βαζουμε το λαδι να καψει  παρα πολυ και το ριχνουμε στο αλευρι.Το τριβουμε με
τα χερια να μη σβολιασει...Τοποθετουμε σ ενα μπολ το ζεστο νερο και ριχνουμε το Μουστο
τη Ζαχαρη και την αμμωνια  και ανακατευουμε, προσθετουμε το μιγμα στο αλευρι και
τα κανελογαρυφαλλα..Ζυμωνουμε  καλα και πλαθουμε σχηματα πλεξιδες ..Ψηνουμε στους 200 βαθμους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου