***....Γευσου....Γευσεις....***



Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ~3~ (NTR)







 ΥΛΙΚΑ

2 ΑΥΓΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ
½ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ


ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ(ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ)



ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ



ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΠΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ   ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ .ΚΟΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΜΗ (Ε ΚΟΜΜΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ .
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ , ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ  ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ  ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.(ΖΥΜΗ) ΕΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ(ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου