***....Γευσου....Γευσεις....***



Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μοσχαρακι στη Γαστρα(NTR)







Υλικά

1 κιλο  μοσχάρι σπάλα
1/4 της κούπας αλεύρι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 μεγάλες γλυκοπατάτες ψιλοκομμένες
8 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 κούπες νερό
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1 1/2  κούπα ζωμός μοσχαριού
1 κούπα χυμό ντομάτας
2 κουταλιές ξύσμα πορτοκαλιού
2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα τζιτζερ
2 κουταλιές αποξηραμένο θυμάρι
2 κουταλιές ρίγανη
3 φύλλα δάφνης

Εκτέλεση


 Προθερμαίνετε το φούρνο, και ψηνετε  στους 180 βαθμούς Κελσίου.
 Ρίχνετε μέσα στο μοσχάρι και από πάνω το αλεύρι.
 Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε.
 Το βάζετε στο φούρνο για περίπου τρεις ώρες μέχρι να μαλακώσει το μοσχάρι και   ανακατεύετε ανά διαστήματα.
 Βγάλτε τα φύλλα της δάφνης και σερβίρετε 

Καλη Επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου