***....Γευσου....Γευσεις....***



Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΒΛΟΒΑ(NTR)









ΠΑΒΛΟΒΑ.............Ενα γλυκο γρηγορο +ευκολο που...αρεσει πολυ στην Αυστραλια.Ευκαιρια να το δοκιμασετε.....

ΥΛΙΚΑ

10     αυγα (Τα Ασπραδια μονο)
750   γραμμ.ζαχαρη
1       κουταλια του γλυκου Λεμονι(χυμο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπατε τα υλικα στο μιξερ  για 10 λεπτα μεχρι το μειγμα να γινει μια πολυ σφιχτη  μαρεγκα
και την τοποθετουμε μεσα σ ενα ΚΟΡΝΕ.
Στρωνετε σ ενα ταψι <λαδοκολλα> και με το κορνε στρωνετε επανω τη μαρεγκα  δινοντας της οτι σχημα επιθυμειτε.
Ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο στους 100 βαθμους για μια ωρα και ενα τεταρτο.
Οταν ειναι ετοιμα σερβιρετε με διαφορα φρουτα εποχης,παγωτο η σαντιγι.

Καλη Επιτυχια.

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου