***....Γευσου....Γευσεις....***



Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ~4~ (NTR)





Αν οι τάπες του μπάνιου έχουν θαμπώσει ...
τρίψτε καλά με αλεύρι, ξεβγάλτε και στεγνώστε με μαλακό πανί. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε παιδικό λάδι, που είναι αποτελεσματικό γυαλιστικό. Αφού θα έχετε χρησιμοποιήσει το αλεύρι, γυαλίστε με παιδικό λάδι επάνω σε μαλακό πανί και θα δείτε ότι θα αστράψουν!
Εύκολες λύσεις για του δύσκολους λεκέδες!!
Μελάνι: Αν το ύφασμα είναι λευκό, τότε τρίβετε τον λεκέ με χλιαρό νερό και χλωρίνη. Αν είναι χρωματιστό, τρίβετε με χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι ή με καθαρό οινόπνευμα. Ξεπλένετε καλά.
Αυγό: Μουλιάζετε το λεκέ σε κρύο ή χλιαρό νερό και τρίβετε απαλά.
Αίμα: Αφήνετε τον λεκέ να μουλιάσει μέσα σε κρύο νερό, τρίβοντας τον. Αν ο λεκές επιμεένι, τότε τρίβετε με οξυζενέ ή με νερό και χυμό λεμονιού.
Κερί: Βγάζετε προσεκτικά το κερί με λάμα από μαχαίρι με στρογγυλές άκρες και στην συνέχεια βάζετε το σημείο του υφάσματος που έχει πέσει το κερί ανάμεσα σε δύο φύλλα εφημερίδας και σιδερώνετε.
Χρώμα: Καθαρίζετε αμέσως με νέφτι ή με μισή ποσότητα από νέφτι και μισή αμμωνία ή ακόμα με νερό και λίγες σταγόνες από αμμωνία.
Καθαρίστε το μπάνιο σας με φυσικά και εύκολα καθαριστικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας!


Μαγειρική σόδα και ξίδι: Ρίξτε στη λεκάνη σόδα και στη συνέχεια ψεκάστε με ξίδι και τρίψτε καλά με το ειδικό σκουπάκι. Η λεκάνη θα καθαρίσει τέλεια και θα μυρίζει όμορφα. 

Για το βαθύ καθαρισμό της μπανιέρας: Απλώστε σε ένα σφουγγάρι ξίδι και σκουπίστε την. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη σόδα σαν να ήταν σκόνη


 καθαρισμού και τρίψτε δυνατά με ένα υγρό σφουγγάρι. Ξεβγάλετε καλά.  

Για να απολυμάνετε τα πλακάκια του μπάνιου σας :και να τα κάνετε να λαμποκοπάνε, χρησιμοποιήστε 1/2 φλιτζανιού ξίδι σε 3 λίτρα νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου