***....Γευσου....Γευσεις....***



Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΙΚΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ....(NTR)






Υλικα

 Λαχανομπουκιές με σπανάκι
 Κέτσαπ
 Μουστάρδα

 Τοματίνια.
 Ξυλακια 

Εκτελεση

Ψήστε τις Λαχανομπουκιές στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 15’.
 Μόλις κρυώσουν περάστε με κάθε λαχανομπουκιά σε ξυλάκι.
 Συνοδεύστε με μουστάρδα και κέτσαπ και ένα ελαφρύ σνακ πλούσιο σε ενέργεια
 είναι έτοιμο για τους μικρούς μας φίλους.
Καλη Επιτυχια.....

ΣΝΑΚ ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ(NTR)






ΣΝΑΚ ΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ(των μικρων+μεγαλων φιλων μας)

Υλικα

Ψωμί του τοστ
 Τυρί
 Ζαμπόν
Ομελέτα

 Καρότο
 φορμάκια με διάφορα σχέδια


Εκτεελεση


Χρησιμοποιήστε ένα πιάτο για βάση του ρολογιού σας. 
Κόψτε με φορμάκια της κουζίνας σε διάφορα σχήματα ψωμί του τοστ,
 τυρί, ζαμπόν ακόμη και ομελέτα και χρησιμοποιήστε τα ως αριθμούς του ρολογιού.
 Κόψτε καρότο για δείκτες και ρυθμίστε τους στην ώρα που θέλετε. 
Έτοιμο να καταπλήξει όσους βρεθούν στην κουζίνα σας!
 Καλη Επιτυχια....





Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ(NTR)








Υλικα

1 ½ - 2 κιλά χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες

 2 κιλά κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα 
 1 μεγάλο κρεμμύδι
 1 ποτηράκι λευκό κρασί
 3/4 φλιτζανιού λάδι
 πιπέρι
 αλατι

Εκτελεση

Πλένουμε το κρέας, το στραγγίζουμε, το κόβουμε σε μερίδες και το σοτάρουμε στο λάδι μέχρι να ροδίσει.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το τσιγαρίζουμε μαζί με το κρέας ελαφρά και σβήνουμε με το κρασί.
 Προσθέτουμε αλατοπίπερο και ένα ποτήρι χλιαρό νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1-1 ½ ώρα περίπου.
 Μόλις το κρέας μαλακώσει, ρίχνουμε τα βρασμένα κάστανα και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5-10 λεπτά ακόμη.Μπορειτε να το σερβιρετε και με λιγο πουρε...

Καλη Επιτυχια