***....Γευσου....Γευσεις....***



Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Ευκολα Γλυκά Ψυγειου Της Γιαγιας(NTR)









Ευκολα Γλυκά Ψυγειου Δοκιμαστε τα θα σας βγαλουν...απο Δυσκολη Θεση!!!!!

 Η πιο γλυκιά γλάστρα
 Το σερβίρεις μέσα σε γλαστράκι, με το τριμμένο μπισκότο στο ρόλο του χώματος και μια πρασιναδούλα ή ένα λουλουδάκι για οπτική απάτη. 1 πακέτο μπισκότα oreo τριμμένα σε σκόνη στο μούλτι 250 γρ. λευκή σοκολάτα 250 γιαούρτι στραγγιστό 250 κρέμα γάλακτος Λιώνεις τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Χτυπάς κρύα την κρέμα σε σφιχτή σαντιγύ. Ανακατεύεις τη σοκολάτα με το γιαούρτι, προσθέτεις τη σαντιγύ και γεμίζεις το μπολ ή τη γλάστρα που θα το σερβίρεις με στρώσεις τριμμένου μπισκότου και κρέμας. Το παγώνεις στο ψυγείο. 

Σοκολατοφυστικοβουτυρένια 

Ούτε κρέμα ούτε κέικ, σοκολάτα hard core που κόβεται σε μαλακά κομμάτια και σου ζητά να τη σερβίρεις με ένα παγωτό βανίλια. 1 πακέτο μπισκότα oreo τριμμένα σε σκόνη στο μούλτι 250 σοκολάτα γάλακτος 100γρ. φυστικοβούτυρο 50 γρ. μέλι 250 κρέμα γάλακτος Ζεσταίνεις την κρέμα αλλά χωρίς να την αφήσεις να βράσει. Την κατεβάζεις από τη φωτιά, λιώνεις μέσα τη σοκολάτα, προσθέτεις το φυστικοβούτυρο και το μέλι, το βάζεις σε όποιο σκεύος θες-καλύτερα στρωμμένο με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο για να ξεκολάει εύκολα και το αφήνεις στο ψυγείο να κρυώσει. 

Εύκολη σος με κακάο και λιγότερες θερμίδες 

Αυτή τη σος την έχω πάντα στο ψυγείο μου, αφού δεν χαλάει, την φτιάχνω σε διπλή ποσότητα. Κάθε φορά λιώνω όση θέλω στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο μπρίκι και τη σερβίρω πάνω στα πάντα όλα: κέικ, παγωτό, μπράουνι, γιαούρτι, κρέπες, πανακότες και λοιπές λευκές κρέμες, cheese cake, ακόμη και πάνω στο ψωμί με βούτυρο. Σε κατσαρολάκι στη φωτιά, διαλύουμε 100γρ. κακάο σε σκόνη με 150 γρ. ζάχαρη και 350 γρ. νερό. Σερβίρουμε τη σος ζεστή. 

Mους λεμόνι 

Γίνεται τόσο εύκολα που μοιάζει σαν θαύμα. Όποτε τη φτιάχνω σε καλέσματα, αυτή τελειώνει πρώτη, όσες υπερπαραγωγές κι αν υπάρχουν γύρω της στο τραπέζι. 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 1 ζαχαρούχο 2 λεμόνια ξύσμα και χυμό Τα ανακατεύεις όλα σε ένα μπολ και κρυώνεις στο ψυγείο. Τη σερβίρεις με τριμμένο μπισκότο ή με φρούτα. 

Το σοκολατένιο κέικ-θαύμα 

Με ένα κουτάλι, ένα μπολ και πέντε λεπτά στη διάθεσή σου, φτιάχνεις το απόλυτο κέικ σοκολάτα! 1 μικρή συσκευασία Μερέντα 2 αβγά 10 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Τα ανακατεύεις σε μπολ, μεταφέρεις σε φόρμα του κέικ και ψήνεις για 45 λεπτά στους 175 βαθμούς. 
Καταπληκτική τούρτα στιγμής! 

{Αντί να ξοδεύεσαι σε κάθε γιορτή, κάλεσμα και επέτειο, φτιάχνεις σε διπλή δόση το μαγικό αυτό γλυκάκι ....}

ΥΛΙΚΑ

 400γρ. σοκολάτα 
 150 ml γάλα 
 1 κεσεδάκι γιαούρτι 
 ¼ φλ. φουντούκια 
 ό,τι μπισκότο σου αρέσει, 
 τριμμένο ή σπασμένο σε κομματάκια μικρά 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνεις σε κατσαρολάκι το γάλα, το κατεβάζεις από τη φωτιά 
και προσθέτεις το γιαούρτι. 
Μόλις κρυώσει, το βάζεις στη φόρμα που θες να του δώσεις 
ή σε ποτηράκια ή μπολ, 
προσθέτοντας μέσα και πάνω του τριμμένα μπισκότα.
 το τοποθετεις να Κρυώνει στο ψυγείο...παγωνει και Σερβιρεις...ειναι
το πιο ΕΥΚΟΛΟ!!!!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΛΥΚΟ !!!!

Καλη Επιτυχια!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου